ادامه رشد شاخص بورس در بازار امروز

دوشنبه،۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۱

شاخص کل در بازار بورس امروز  سه هزار و ۲۲۴ واحد رشد داشت که در نهایت این شاخص به رقم ۳۳۵ هزار و ۷۹۲ واحد رسید.

ادامه رشد شاخص بورس در بازار امروز

بر اساس معاملات امروز بیش از چهار میلیارد و ۶۰۱ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۲۲ هزار و ۹۷۴ میلیارد ریال داد و ستد شد.

همچنین شاخص کل (هم وزن) با یک هزار و ۳۷۹ واحد افزایش به ۱۰۴ هزار و ۱۷۹ واحد و شاخص قیمت (هم وزن) با ۹۲۲ واحد رشد به ۶۹ هزار و ۶۱۵ واحد رسیدند.

شاخص آزاد شناور نیز با سه هزار و ۴۳۸ واحد افزایش به رقم ۳۹۶ هزار و ۷۹۰ واحد رسید، شاخص بازار اول یک هزار و ۶۹۴ واحد و شاخص بازار دوم ۹ هزار و ۴۸۲ واحد افزایش داشتند.

علاوه بر این در بین تمامی نمادها، صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس) با ۳۴۶ واحد، پالایش نفت تهران (شتران) با ۳۰۹ واحد، پالایش نفت بندرعباس (شبندر) با ۳۰۴ واحد، گسترش نفت و گاز پارسیان (پارسان) با ۱۷۵ واحد و س. نفت و گاز پتروشیمی تامین (تاپیکو) با ۱۶۵ واحد بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند.

 گروه مپنا (سهامی عام)(رمپنا) با ۳۵۰ واحد، ملی صنایع مس ایران (فملی) با ۱۷۹ واحد، فولاد خراسان (فخاس) با ۸۲ واحد، فولاد خوزستان (فخوز) با ۷۲ واحد، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (حکشتی) با ۵۳ واحد و بانک پارسیان (وپارس) نیز با ۴۱ واحد از جمله گروه‌هایی بودند که افت شاخص بورس را رقم زدند.

برپایه این گزارش، در بین نمادهای امروز نماد بانک ملت، بانک تجارت، بانک اقتصاد نوین، فولاد مبارکه اصفهان، گروه مپنا (سهامی عام)‌، سایپا و ایران خودرو در گروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.

گروه خودرو در معاملات امروز صدرنشین برترین گروه‌های صنعت شد و در این گروه ۸۹۹ میلیون و ۷۷۴ هزار برگه سهم به ارزش ۲ هزار و ۹۴۴ میلیارد ریال داد و ستد شد.

آخرین وضعیت شاخص فرابورس

شاخص فرابورس نیز بیش از ۶۸ واحد رشد داشت و بر روی کانال چهار هزار و ۳۵۱  واحد ثابت ماند.

همچنین در این بازار یک میلیارد و ۶۵۹ میلیون برگه سهم به ارزش بیش از ۱۴ هزار و ۸۳۹ میلیارد ریال داد و ستد شد.

در بین تمامی نمادها، پتروشیمی مارون (مارون)، بیمه کوثر (کوثر)، پالایش نفت لاوان (شاوان)، هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو)، مدیریت انرژی تابان هور (وهور) و فولاد هرمزگان جنوب (هرمز) بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص این بازار داشتند.

گروه صنایع کاغذ پارس (چکاپا)، تولید برق عسلویه مپنا (بمپنا) و سرمایه گذاری مس سرچشمه (سرچشمه) هم مانع از رشد بیشتر این شاخص شدند.