به‌کارگیری محصولات بانکی موجب توسعه بازار می شود

شنبه،۰۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۵

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون گفت: محصولات بانک توسعه تعاون موجب توسعه بازار و افزایش رضایت مشتریان می‌شود.

به‌کارگیری محصولات بانکی موجب توسعه بازار می شود

حجت اله مهدیان رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون در اختتامیه کارگاه آموزشی مدیران ستادی و استانی این بانک در سالن اجتماعات مدیریت شعب استان مرکزی گفت: محصولات بانک توسعه تعاون مبتنی بر موارد تجهیز منابع، اعطای تسهیلات و ارائه خدمات تخصصی امکان ارائه خدمات به تعاونگران، کارآفرینان و فعالان عرصه‌های مختلف اقتصادی را فراهم می‌آورد و ازاین‌جهت محصولات بانک از مهم‌ترین راهکارهای توسعه بازار به شمار می‌آیند.

مهدیان رعایت انضباط نقدینگی را مورد التزام همیشگی بانک توسعه تعاون خواند و افزود: این بانک تکالیف توسعه‌ای را بدون اضافه برداشت از بانک مرکزی و در چارچوب و ضوابط مالی اجرایی نموده است.

وی ایجاد ترکیب بهینه منابع سپرده‌ای را برای پیشبرد نقش توسعه‌ای بانک و اعطای تسهیلات تکلیفی الزامی برشمرد و مانده منابع سپرده‌ای بانک را در حال حاضر ۱۴۵هزار میلیارد ریال اعلام کرد. وی در همین رابطه افزود: بهره‌گیری از محصولات تخصصی متنوع بانک می‌تواند در رشد تجهیز منابع سپرده‌ای موثر واقع گردد.

وی پیاده‌سازی اصول حاکمیت شرکتی را در راستای اعتلای سطح حرفه‌ای و عملکردی بانک و عمل به تکالیف قانونی یاد نمود که نتایج آن بزودی در این بانک جاری خواهد شد. مهدیان حضور بانک توسعه تعاون در طرح‌های ملی را فرصتی بی‌بدیل برای ایفای نقش توسعه‌ای بانک عنوان نمود و ادامه حضور بانک و التزام کامل به طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری، تسهیلات بند الف تبصره ۱۸قانون بودجه، منابع صندوق توسعه ملی، طرح مشاغل خانگی، تسهیلات ازدواج جوانان و تسهیلات مددجویان نهادهای حمایتی را بسیار حائز اهمیت دانست.

 انتشار ۳۰ هزار میلیارد ریال اوراق خزانه اسلامی

حمیدرضا البرزی مدیر امور اعتباری و سرمایه‌گذاری بانک توسعه تعاون در نوبت صبح دومین روز کارگاه آموزشی مدیران ستادی و استانی بانک توسعه تعاون در سالن اجتماعات مدیریت شعب استان مرکزی گفت: اسناد خزانه اسلامی ابزاری مهم برای ساماندهی وضعیت مالی دولت و کمک به جریان تولیدی و مالی واحدهای تولیدی، صنعتی و پیمانکار طرف قرارداد دولت می‌باشد. به همین جهت بانک توسعه تعاون مجوز عاملیت صدور اوراق خزانه اسلامی به میزان ۳۰ هزار میلیارد ریال کسب نموده و بسیاری از شرکت‌ها از این خدمت تخصصی و نیز سبد خدماتی بانک بهره‌مند می‌گردند.

وی به رشد ۴۰ درصدی پرداخت تسهیلات در شش‌ماهه ابتدایی سال جاری اشاره کرد و ظرفیت پرداخت تسهیلات توسعه‌ای را از مزیت‌های رقابتی و خدمت‌رسانی این بانک عنوان نمود.

البرزی از انعقاد قراردادهای عاملیت تسهیلات موضوع‌ بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال جاری به‌ عنوان مزیتی راهبردی برای بانک یاد نمود و گفت: در صورت تعهد کامل به تسهیلات تکلیفی اعم از ازدواج جوانان، نهادهای حمایتی، رفع موانع تولید، بند الف تبصره ۱۸ و صندوق توسعه ملی تا پایان سال جاری؛ این بانک مجموعاً به میزان ۲۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات در این بخش‌ها پرداخت خواهد نمود که با تلاش و پیگیری واحدهای استانی و شعب این مهم محقق خواهد شد.

وی همچنین به تسهیل شرایط پرداخت تسهیلات، افزایش سقف پرداخت تسهیلات عمومی به مبلغ یک میلیارد ریال، پیشنهاد سبقه تسهیلات خرد در قالب کارت اعتباری مرابحه با درصد تضمینات نقد پایین‌تر و تسهیل شرایط صدور ضمانت‌نامه را از مهم‌ترین سیاست‌های اعتباری این بانک در حال حاضر اشاره نمود.